Firme 24

INFIINTAM SI MODIFICAM RAPID FIRME

DESPRE NOI

Misiunea

Antreprenorii din toata tara isi incep si construiesc afacerile cu ajutorul Firme24. Echipa noastra de profesionisti are o experienta de peste 11 ani in domeniile juridic si contabil. Rapiditatea înfiintarii firmelor in online in doar 3-4 zile, structura si procesele clare de lucru, comunicarea constanta si apoi digitalizarea contabila de care clientii nostri ar putea beneficia, fac ca echipa Firme24 sa fie una de top in Romania.

Viziunea

Am investit constant de-a lungul anilor iar procesul de învatare este unul continuu, trebuie sa fii in permanenta informat si atent la shimbarile legislative pentru a oferii informatii clare si corecte clientilor. Orice antreprenor la început de drum se simte in siguranta stiind ca si-a inceput proiectele alaturi de profesionisti in ceea ce priveste înfiintarea firmei, aplicarea corecta legislatiei si apoi a serviciilor ce tin de salarizare, fiscalitate si contabilitate.

Valorile

Cel mai important este ca suntem mereu orientati catre nevoile antreprenorilor si asta îi ajuta sa-si seteze prioritatile si sa actioneze in consecinta, avand in spate toata echipa noastra formata din 15 oameni profesionisti, pregatiti oricand sa ofere suport clientilor care zilnic ne solicita ajutorul.

Call Now Button